otonSPOMINI NA OTONA
ANI ŽUPANČIČ
Spomini na Otona so dragocen dokument in osebna zgodba hkrati, ob čemer nikakor ni mogoče spregledati njenega pripovedovalskega in opazovalskega daru.
Bralci bodo spoznali njegov značaj, navade, nazore, duhovitost, njegovo družinsko in družabno življenje, ustvarjalne stiske in tako izvedeli veliko novega. V knjigi je veliko zanimivega slikovnega gradiva iz družinskega arhiva, večinoma objavljenega prvič. Ker Otona Župančiča še vedno poznajo tudi mladi, bodo gotovo radi prebrali knjigo, v kateri ga bodo spoznali na izviren in avtentičen način.
Opis: 130 strani, format 13,5 x 21 cm

Cena: 23,00€

RAZPRODANO  RAZPRODANO  RAZPRODANO
      SPOMINI NA OTONA; Ani Župančič                                                        

11. junija je minilo 70 let od smrti pesnika, dramatika, prevajalca in esejista Otona Župančiča. 
 V počastitev te obletnice smo izdali knjigo SPOMINI NA OTONA, ki jo je napisala njegova soproga Ani Župančič. Skupaj sta preživela 36 let.
Ani je bila izobražena, izredno živahna, dovzetna za vse lepo, razumela je moža in njegovo ustvarjanje, se veselila z njim vsakega priznanja, ki ga je doživelo njegovo delo.

 Spomini na Otona so dragocen dokument in osebna zgodba hkrati, ob čemer nikakor ni mogoče spregledati njenega pripovedovalskega in opazovalskega daru.

 Bralci bodo spoznali njegov značaj, navade, nazore, duhovitost, njegovo družinsko in družabno življenje, ustvarjalne stiske in tako izvedeli veliko novega.
V knjigi je veliko zanimivega slikovnega gradiva iz družinskega arhiva, večinoma objavljenega prvič.
Ker Otona Župančiča še vedno poznajo tudi mladi, bodo gotovo radi prebrali knjigo, v kateri ga bodo spoznali na izviren in avtentičen način.

 Opis: 130 strani, format 13,5 x 21 cm, barvni ovitek z zavihkoma.
Cena: 23,00€