NAROČILA

Naročila sprejemamo po telefonu (01 2572 171) ali prek interneta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na naslov Založba Forma 7 d.o.o., Koprska 94, 1000 Ljubljana, potrebujemo le vaše ime in priimek, naslov, kraj, ter izbrani način plačila.
Pri naročilu nad 30 evrov vam stroške dostave krije Založba Forma 7 (velja za dostavo po Sloveniji). 
Stroškom dostave se lahko izognete z osebnim prevzemom na sedežu podjetja Forma 7 d.o.o. Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.

Naročila in Splošni prodajni pogoji veljajo za pošiljanje po Sloveniji. Naročilo bo shranjeno na sedežu (Koprska 94, 1000 Ljubljana). 

  NAČIN PLAČILA

         Naročilo po povzetju - poštarju z gotovino ob prevzemu 
-          Naročilo po predračunu - z nakazilom na transakcijski račun (predračun vam pošljemo po elektronski/navadni pošti, ki ga poravnate s položnico ali preko spletne banke. Ko je naročilo plačano vam s knjigami pošljemo tudi račun)

 POŠTNINA IN DOSTAVA

K znesku naročila je potrebno prišteti še poštnino. Specifikacija poštnine, ki jo je potrebno prišteti k znesku naročila: (za naročila po povzetju).
Priporočeno pismo s storitvijo: nad 250 g-500 g – 2,55 eur
                                                  nad 500 g-1.000 g – 4,17 eur
                                                  nad 1.000 g-2.000 g – 5,09 eur
Paket s storitvijo: do 2 kg – 4,55 eur
                             nad 2 k–5 kg - 5,43 eur

Poleg zneska poštnine, je potrebno poštarju plačati tudi standardno provizijo za vplačilo odkupnine. Pošta Slovenije vam ob dostavi za posredovanje plačila zaračuna provizijo, ki znaša 1,62 eur.

Za naročila po predračunu ali preko spletne banke provizije ni. Poštnina je odvisna od teže tiskovine;
npr.: tiskovina nad 250 g-500 g – 1,20 eur
                        nad 500 g-1.000 g – 2,26 eur
                        nad 1.000 g-2.000 g – 4,36 eur

Poštnina se obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije in ni vključena v ceno knjig.
Knjige so navadno dostavljene v 2-5 delovnih dneh, (razen v prednaročilu, ko dostavljamo šele po prejemu knjig).

 SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

Splošni prodajni pogoji določajo pravice in obveznosti med upraviteljem spletne strani (Založbo Forma 7) in uporabniki (kupci) Z naročilom potrjujete, da ste seznanjeni s prodajnimi in plačilnimi pogoji, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob naročilu opozorjeni.

Cene veljajo na dan oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Vse cene imajo 9,5% DDV.

Založba Forma 7 mora spoštovati določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Dolžni smo ščititi zasebnost uporabnikov svoje spletne strani, kot tudi zaupnost podatkov svojih kupcev. Osebni podatki bodo varovani in brez kupčevega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam. Kupec s potrditvijo naročila dovoljuje upravitelju spletne strani upravljanje z osebnimi podatki v poslovne namene.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov (Uradni list RS št. 98/2004). Pravico imate odstopiti od naročila v 15 dneh od prejema, tako da nas obvestite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. Forma 7 d.o.o. Koprska 94, 1000 Ljubljana. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka o odstopu oddana v roku. Prejete knjige nam morate vrniti nepoškodovane, nerabljene in v nespremenjeni količini v 15. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od naročila. Vrnitev knjig v roku, se šteje za sporočilo o odstopu od naročila.

Ko kupec odstopi od naročila, nosi po Zakonu o varstvu potrošnikov (6. odstavek, 43. č člen) stroške vračila blaga. Založba vam bo kupnino vrnila na vaš transakcijski račun.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih knjig zmanjka na zalogi, če naročilo ni bila izpolnjeno v skladu s splošnimi pogoji ali če je prišlo do očitne napake v ceniku. V tem primeru vas bomo takoj obvestili.

V primeru dodatnih vprašanj nas pokličite (01 2572 171) ali nam pišite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

LEKTORIRANJE
 HITRO, KVALITETNO IN UGODNO LEKTORIRAMO
VSE VRSTE BESEDIL, DIPLOMSKIH IN MAGISTRSKIH NALOG...
1 EUR / STRAN
ČE KUPITE 2 RAZLIČNI KNJIGI DOBITE 3 KNJIGE ( IZMED 3 VAM NAJCENEJŠO PODARIMO )